Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Januári rendezvény a kötelező oltások érvényéről

Nyomtatás Szerző : dátum : 2024-01-12 kommentek : (0)

A SZKITA Egyesület folytatja felvilágosító előadásait és konzultációit a „választható gyerekoltásokért” és a „háttérhatalmi merényletek” ellen.

Január 28-án 14 órakor találkozunk újra a Lurdy Házban.

A regisztráció elkezdődött! A terem befogadó képessége 400 fő. A nagy érdeklődésre tekintettel a részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, melyet a következő email címen lehet megtenni:

oltasok.konferencia@gmail.com

A küldött emailban meg kell adni a nevet, az email címet és azt, hogy belépett egyesületi tag-e. Az egyesületi tagok előnyt élveznek, amennyiben a létszám betelik. A sikeres foglalásról emailválaszt kap mindenki. A belépés díjtalan.

A támogatás ajánlott összege egyesületi tagoknak: 2000 Ft.

Nem egyesületi tagoknak 3000 Ft.

Visszaadni nem áll módunkban, ezért kérjük, pontos összeggel érkezzenek.

Az előadások programja jelen pillanatban a következő:

DR. KÜRTI KATALIN gyermekorvos, homeopata: Oltás homeopátiás védelemben, oltáskivezetés homeopátiával

Egészségünk kulcsa immunrendszerünk harmonikus működése. Hogyan segíthetjük ezt homeopátiával? Hogyan változott az elmúlt évtizedek alatt az oltások és azok komponenseinek száma? Mi az az oltási nozóda? Mikor és hogyan alkalmazzuk? Javaslatok az oltások időzítésére, az esetleges mellékhatások csökkentésére, az oltás körüli homeopátiás teendőkre. Mit tehetünk a jelenleg adott, szűkös körülmények között is? Példa lehet-e számunkra a japán oltási program? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre próbálok az előadásomban válaszokat adni.

DR. GUSEO ANDRÁS ideggyógyász, pszichiáter és neuropathológus: Egészséges nemzetet csak egészséges gyermekekkel képzelhetjük el

2013-ban a CDC történelmünkben először nyilvánította ki, hogy a ma született gyermekek rövidebb életűek lesznek, mint szüleik! Ma, amikor a Holdat és Marsot ostromoljuk, a fehérjék szerkezetének titkát megfejtettük, ezeket mesterségesen elő tudjuk állítani, eddig gyógyíthatatlan betegségeket meggyógyítunk, fertőző világjárványokat eltűntettünk, akkor mi rövidíti meg a ma születettek életét? Mi változott, meg születésünk óta? A változások megszámlálhatatlanok. Keressük a közös tényezőt.

Ebben környezetünk az alapélelmiszerek előállításával, a 80000 ellenőrizetlen méreg bevetésével, az életstílusunk megváltozásával, a táplálkozási szokásaink átalakításával, az egészség védelmére kialakított rendszerrel, a láthatatlan sugárzással, mind szerepet kaphat a jelen, romló életkilátások kialakításában. Fertőző járványok szűntek meg, ugyanakkor újakat ismertünk meg, korábban nem ismert betegségek jelentek meg, sőt ezek szaporodása oly mérvű, hogy már pandémiáról beszélhetünk. Eddigi tudásunkkal nem tudunk megbirkózni a jelen feladatokkal, újra kell gombolnunk a kabátot. A leendő anyákat nem lehet elég korán felvilágosítani a leselkedő veszélyekre, hogy később egészséges gyermekeknek adjanak életet.

DR. GRANDICS PÉTER biofizikus, immunológus, táplálkozási szakértő: A fertőző betegségek kialakulásának mechanizmusa és megoldásuk táplálkozási módszerekkel

A vakcinálás a mai tudományos ismereteink alapján indokolatlan egészségügyi beavatkozás A vakcinológia története jól ismert azonban már Pasteur idején felbukkantak azon kritikák amelyek a fertőző betegségeket a szervezet védekezőképességének a megrendülésének tulajdonították (ld Pasteur kontra Bechamp vita) es nem specifikus mikroorganizmusoknak (1)Gr. De ha jobban átgondoljuk a helyzetet, ha az immunrendszer nem lenne képes megvédeni bennünket minden kórokozóktól, az emberiség már régen kihalt volna. Ugyanis túléltünk hatalmas járványokat a múltban es a jelenkorban is. A világ egy óriási “mikróba leves” aminek csak egy töredékét ismertük meg eddig.

Ezenkívül az emberi szervezet telítve van kórokozó mikroorganizmusokkal, vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal, amik az egészséges embereknek nem okoznak problémát. Csupán akkor okozhatnak betegséget amikor az immunrendszer meggyengül. Ezért arra kellene fókuszálni hogy hogyan tudjuk fenntartani az immunrendszert optimális működési szinten. Ma már a tudomány feltárta annak a mechanizmusát ami által a szervezet kontroll alatt tudja tartani a rezidens mikrobiómot. Dióhéjban, egy un “fertőző betegség” létrejöttét megelőzi egy krónikus stressz helyzet, amiben képződő stressz hormonok az immunsejtek apoptózisát eredményezik.

DR. PÓCS ALFRÉD ortopéd szakorvos, a SzKITA Egyesület elnöke: Hogyan szüntetik majd meg a szkita önkormányzatok a bennünket és gyerekeinket veszélyeztető kényszerintézkedéseket?

Egyre több önkormányzat alakul az országban, amelyek sajátságos önszabályzó testületek, amelyek az egyéni vagy egyesületi védő hálóknál több védelemre képesek. Önkormányzattal rendelkezünk már Veszprémben, Győrben, Szegeden, Nógrádban, épp alakul Budapesten és Borsodban.

DR. TAMASI JÓZSEF belgyógyász: Soha többé világjárvány!

Járvány nem volt, elbukott a propaganda gépezet. Elképesztő gyorsasággal ébred a világ. Ahhoz, hogy még egyszer ne tudják eljátszani velünk az elmúlt 4 éve kegyetlen játékát, fel kel ismerni a következő vaklármát!  Igazság szolgáltatás elé kell állítani a fő hamis propagandistákat! Kik voltak a magyar rémhírterjesztők? Kik próbálkoznak újra az embereket félelembe kergetni?

BOKÁNY LAJOS a Nebáncsvirág Egyesület elnökségi tagja: Nebáncsvirág tapasztalatok elsőkézből

A Nebáncsvirág Egyesület munkájának eddigi kézzelfogható eredményei és tapasztalatai. Néhány extrém, érdekes ügy kiemelése, melyek tanulságai fontosak a jövőnk számára. (jogi, minisztériumi ügyek).

GRIMMENSTEIN-BALÁS MARIANNE magyar-német polgári aktivista, a Gemeinwohl-Lobby polgári szervezet szóvivője és humanricht inspector: Spike-protein termelésének leállításával kapcsolatos eddig ismert lehetőségek; a WHO további oltási tervei és a kötelezö oltások globális bevezetésére irányuló elökészületek

Mi a külöbség a Nattokinase és az Adrographis paniculata között? Hogyan készitik elő a kötelező oltásokat világszerte az új WHO-szerzödésekkel? Mennyire előrehaladottak az előkészületek? Mit tehetünk ellene?

KEREKASZTAL BESZÉLGETÉS AZ ELŐADÓKKAL ÉS DR. ÉBERT JENŐVEL, SVÁJCBAN ÉLŐ OLTÁSKRITIKUS ORVOSSAL

Cikk nyomtatása

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?