Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Infúziós kezelések

Nyomtatás Szerző : dátum : 2013-06-07 kommentek : (0)

Infúziók révén a gyógyuláshoz vagy megelőzéshez szükséges vitaminokat, ásványokat, aminosavakat, enzimeket, növényi és homeopátiás gyógyszereket viszünk be a szervezetbe. Az infúziós terápia az ortomolekuláris medicina leghatékonyabb technikája.

Különösen felértékelődik a módszer akkor, ha az emésztőrendszerben sérült az anyagok jó felszívódásához szükséges baktériumflóra, gyulladások, laky-good szindróma, lassult passzázs, vagy a nyálkahártya egyéb degeneratív elváltozásai gátolják a normális hatóanyagfelszívódást.

Az infúziós kezelés a standard nyugati és a komplementer (természetgyógyászati) orvoslás kiváló kombinációja, alkalmazása révén gyorsan érezhetővé válik a természetes anyagok hatása.

Infúziókat 5-10 alkalommal alkalmazunk rendszerint, bizonyos betegségek (pl. daganatok, krónikus fáradtságszindróma CFS, krónikus vashiány) esetén rendszeres (pl. havi 1-2 infúziót) szoktam javasolni.

Cikk nyomtatása

Címkék:

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?