Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Neurálterápia

Nyomtatás Szerző : dátum : 2013-06-07 kommentek : (2)

A neurálterápiát a német Hunecke testvérek fedezték fel száz évvel ezelőtt. 1%-os Lidocain alkalmazásával a test ún. neurálterápiás pontjait szúrom, melyek a vegetatív idegrendszer, valamint a kötőszöveti tér közvetítésével jótékonyan hatnak krónikus gyulladások, fájdalmak, funkciózavarok gyógyulására.

A neurálterápiás pontok sokszor egybeesnek az akupunktúrás pontokkal, de nagyban különböznek is azoktól. Sokszor szúrunk mélyebb szöveti rétegekbe, amely az adott szabályzási zavar közelében van, szúrjuk a fogínyt, a mandulát, vagy annak hegét, műtéti hegeket, a pajzsmirigy környékét, a gerinc két oldalát, bizonyos idegi központokat, vagy krónikus nőgyógyászati bajok esetén a kismedencét. A neurálterápiát ismételni kell 3-10 alkalommal, többnyire egy kezelés nem elegendő, de már az első kezelés után többnyire érezhető javulás.

Cikk nyomtatása

Címkék:

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése
Kommentek
csernyánszky mária 4 óra ago
2015-09-19

Szép napot…érdekelne hogy gyermekek számára is alkalmazható-e ez a terápia.Lányom 11éves,mozgássérült…mind 2forgója kinn van,és nagyon nagy fájdalmai vannak….esetleg neki segítene?köszönöm

Válasz
szerző
Dr. Tamasi József 6 óra ago
2015-09-23

Kedves Hölgyem! Bár nagyon nem szeretek gyerekeket szúrni, de jó eséllyel tud segíteni igen. Ha érdekli a lehetőség, akkor kérem, hogy írjon az emailcímemre és megbeszéljük a bejelentkezési módot. üdvözli Tamasi dr. (tamasi@tamasidr.hu)

Vélemény, hozzászólás?