Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Hitrendszerek az orvoslásban

Nyomtatás Szerző : dátum : 2015-10-26 kommentek : (0)

A világ minden korban teljesen kiszolgáltatott volt az épp aktuális tudományos, politikai és orvosi paradigmának. Ezek hitrendszerek. Igy volt ez a sámánok korlátlan hatalma korában, vagy a keresztény egyház sötét középkorában a boszorkányüldözések közepette, vagy az alkímia korában. Ma is van egy uralkodó és az embereket béklyóban tartó hitrendszer, melyet bizonyos érdekkörök foggal körömmel az egyedüli valósnak próbálnak feltüntetni.

A jelenleg érvényben levő hitrendszert evidencia alapú gyógyszeres és műtéti orvoslásnak nevezik. Ennek a medicinának is vannak nagy korlátjai, se szeri se száma a gyógyíthatatlan betegségeknek. Pedig a praxisomban látom, hogy se szeri se száma a „gyógyíthatatlan” betegségek gyógyulásának. Ahhoz, hogy betegeimnek esélye legyen a gyógyulásra, arra van szükség, hogy legalább a gondolataikban a gyógyulás lehetősége valósággá váljon. Szükséges az olvasás, a témával kapcsolatos ismeretek, filmek megismerése. Ezért hozom létre ezt a cikket, ahol összegyűjtöm az új nézőpont kialakítására alkalmas filmeket, könyveket és cikkeket. Ezt a cikket próbálom majd bővíteni aszerint, ahogyan magam is felfedezem ezeket a filmeket a világhálón.

Kívánok Önnek kellő nyitottságot, hogy megérthesse a másféle – a hívatalostól eltérő – szemlélet szükségességét és lehetőségét. Kívánok bölcsességet, hogy ezeket az információkat a saját életében megvalósítani legyen képes és képes legyen a tőlem kapott információkat összehangolni azzal, amely új paradigmákat itt megismer.

Ajánlom:

Az élő mátrix 

A szív irányítása az idegrendszer felett

A Darwini elmélet tarthatatlansága 

 

 

 

Cikk nyomtatása

Címkék:

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?