Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Továbbra is működünk! – 2020.03.22.

Nyomtatás Szerző : dátum : 2020-03-22 kommentek : (0)

A Tamasi rendelők működési rendje a Korona vírus miatti rendkívüli intézkedések idején 2020. márciustól bizonytalan ideig

Bármilyen intézkedés is születik a rendelőnk központi telefonja, legalább az egyik szám folyamatosan működni fog (06 20 3619530), a nekünk írt e-maileket meg fogjuk válaszolni (info.tamasidr@gmail.com), ezzel biztosítva, hogy a betegeink a kezelésük és kúráik folyamatossága megmaradhasson, bármi felmerült kérdésre választ kapjanak.

A budapesti rendelő (1024 Bp, Fillér u. 1), amíg azt az általános intézkedések nem tiltják, működni fog. Igy az előjegyzett időpontokban a betegeinket várjuk, a készítményekért be lehet jönni.

Infúziós Vitaminkúrák – budapesti és kecskeméti rendelőm nyitva

Akik a korona vírus miatt infúziós kezelést szeretnének felvenni, akkor arra is lehetőség van, egyelőre a készleteink bőségesek.

A kecskeméti rendelő is működik egyelőre. Ha a rendelőhöz való lejutásunk, vagy a rendelő működése nem akadályozott, akkor a szokásos rend szerint minden szerdán dolgozunk és időpontot a központi számon lehet kérni (06 20 3619530)

Somogyvámosi rendelőm bezárt

A somogyvámos rendelőnk a hotel (Radhe Resort) bezárása miatt nem működik. Ugyancsak az ottani kúrák és kezelések is elmaradnak az állami intézkedések teljes ideje alatt. Telefonon és emailon az asszisztenseink elérhetők 06 70 626 8389 telefonon és az info@drtamasiajurveda.hu e-mailcímen.

Eseményeink

A tavaszi (április 3-7) Granada Hotelben tervezett böjttáborunkat kénytelenek vagyunk lemondani. Aki előleget fizetett, annak automatikusan az októberi somogyvámosi böjttáborra beszámíthatjuk az előleget, vagy visszautaljuk. További tréning programjainkról figyelje később híradásainkat.

Skype és telefonos konzultációk velem

A veszélyeztetettek otthon maradását magunk is támogatjuk, ezért akinek nem feltétlenül fontos a személyes megjelenés, de szüksége van orvosi konzultációra, annak létrehozzuk az orvosi skype és telefon konzultációkat, egyelőre a pénteki napokon, de ha szükséges, akkor a rendelési időt bővítjük. Erre időpontot ugyanúgy kell kérni telefonon, vagy emailon, ahogyan eddig a személyes konzultációra. A konzultációkat kontroll beszélgetés esetén 5000 Ft-ért, új beteg konzultációja esetén 15.000 Ft-ért lehet igénybe venni. A technikai részletekről az asszisztenseink (Betti és Márti) adnak felvilágosítást.

Kérjük kedves betegeinket, érdeklődőket, hogy légúti gyulladásos megbetegedés (köhögés, láz, légzési nehézség) esetén ne jöjjönek a rendelésünkre, hanem vegyék igénybe a skype-os konzultáció lehetőségét! Egyéb esetekben kövessék az alábbi terápiás javaslatunkat, amellyel jó eséllyel meg lehet előzni a légúti betegséget és a koronavírus miatti betegség súlyossá válását!
Különösen fontos azok számára, akik súlyos egyéb krónikus betegséggel rendelkeznek, a 60 év felettieknek, az elhízottaknak és a dohányosoknak!

Létrehoztam egy Facebook Csoportot, csatlakozzanak!

Aktívan posztolok, videókat, bejelentkezéseket teszek ezekre a csatornáimra:

A „Korona vírus pánikot csillapítók” facebook csoportjában (https://www.facebook.com/groups/nepanikolj/pending/)

Igyekszem megnyugtató híreket gyűjteni és igyekszem megfelelő tanácsokat adni mindenkinek!

Kívánjuk, hogy a korlátozások az épülésükre váljanak és hogy minden nagyobb baj valamint az ettől való félelem nélkül vészeljék át ezt a nehezebb időszakot!

Dr.Tamasi József és csapata

Cikk nyomtatása

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?