Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Iriszvizsgálat

Nyomtatás Szerző : dátum : 2013-06-07 kommentek : (0)

A testünkön reflexzónák találhatók, melyek az alkatunkhoz, tartásunkhoz, karakterünkhöz hasonlóan hordozhatják a test jellegzetességeit, a kialakulóban levő betegségek jelzéseit. Ilyenek a talp, a nyelv, a skalp, a tenyér, a fül és az írisz is. Az írisz egy mikroszkóp segítségével vizsgálható.

Az íriszen levő alaki, színbeli eltérések reflexzónák segítségével értékelhetők. Az írisz vizsgálat a többi komplementer módszerhez hasonlóan semmiképp nem arra való, hogy bármilyen standard orvosi vizsgálat eredményét helyettesítse. Egyedül arra való, hogy azokat az információkat kiegészítse. Például nagyon jól látható az, hogy valaki anyagcsere, vagy gyulladásos (allergiás) betegségekre hajlamos inkább. Jól látható, hogy a renyhe emésztőrendszeri működésre hajlamos. Néha jól felismerhető speciális szervi betegségek hajlama. Az írisz elváltozásai az élet során keveset változnak, ezért arra nem alkalmas, hogy állapotjavulást, vagy romlást kövessünk általa.

Cikk nyomtatása

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?