Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Covid-oltások után csőstül jött a baj

Nyomtatás Szerző : dátum : 2024-03-07 kommentek : (0)

Kedves Doktor úr! Magas vérnyomásom van, reggel mindig magasabb, ami csak a gyógyszereim bevétele után megy le. Jobb szememben retinaleválás alakult ki. Szürkehályog-műtétem is volt. A lábaimat fásliznom kell, mert dagadnak. Melleimet jóindulatú daganatok miatt műtötték. Jobb bordaív alatt zsírdaganatom van. Sokat cseng a fülem, ropog a nyakam. Rendszeresen fáj a fejem, szemszárazságom van. Három Covidoltást kaptam, amely után erős tüneteim voltak, arcüreggyulladásaim lettek, nem tudtam aludni, nagyon ki volt száradva a szám. Fül-orr-gégészhez kellett mennem és utána fogorvoshoz jártam másfél évig, mert begyulladtak a fogaim. Kérem, hogy segítsen, valamiképp szeretném ezeket a tüneteket csökkenteni, hiszen korábban teljesen egészségesnek éreztem magam.

Kedves Hölgyem! Mondanom sem kell, hogy az ön állapotát jelentősen rontotta a felvett három Covid-injekció, melyeknek nem sok köze volt a Covid nevű, egyébként ilyen formában nem is létező influenzaszerű betegség kivédéséhez. Azt hangoztatták, hogy 95%-os a védelem, miközben valójában a kísérletükben – melyre hivatkoznak – 0,88% (1% alatti) esély volt arra, hogy beteg legyen, és ha őket beoltották, akkor ez a megbetegedési esély szerintük 0,04% -ra csökkent (valameddig!). Ezt propagálták úgy, hogy 95%-ban kivédi a betegséget, ami kevesebb veszélyt rejtett, mint a szokásos influenza előző években. Nyilvánvaló a propagandában elkövetett csalás, mert jószándékkal az ember azt hihetné, hogy a „95% védelem” azt jelenti, hogy 100-ból 95 esetben nem leszek beteg, holott egyébként is alig volt esély (valójában 1% alatti), hogy beteg legyek, miközben felvettem egy sokszor akár 30-40%-os eséllyel mellékhatásokat okozó oltást, amelynek első hosszú távú hatásai most láthatók a lakosság körében.

Általában az figyelhető meg hosszú távú mellékhatásként, hogy a szervezetünk elhasználódásos tüneteit fokozza.

Nehezebben reagál, nehezebben gyógyul, hamarabb kialakulnak az öregségi jelek, több lesz az állandó vagy visszatérő gyulladás. Sajnos ezek úgy tűnhetnek, hogy bárkinél előfordulhatnak, de gyanús lehet, hogy minden az oltás után kezdődött, miközben az ember az oltások előtt jó egészségi állapotnak örvendett, vagy lényegesen jobb közérzete volt, mint azóta. A szürke hályog, a nyiroködéma, a fülcsengés, a zsírdaganat, ízületi tartószalagok kilazulása, egy-egy tipikus jelzője a szervezetünk folytonos degeneratív, elhasználódásos leépülésének.

Az arcüreggyulladás, a fogágy folytonos gyulladása pedig mutatja, hogy az immunvédekezés nagyon meggyengült és sokkal hosszabb időbe telik, mire úrrá lesz a helyzeten.

A vérnyomás emelkedése, a retinaleválás pedig a szövetek, a szabályzás tartós károsodását mutatja. A megoldás az, hogy továbbra is az oltáskivezető szereket kell elsősorban alkalmazni: enzimeket, nagy erejű antioxidánsokat (mint az N-acetil cisztein, glutation, cink, szelén, c- vitamin), alkaloid, szaponin és illóolaj-tartalmú gyógynövényeket (gyermekláncfűgyökér, teafa, eukaliptusz, kakukkfű, andrografis, üröm stb).

Mivel az oltások létrehozhatják a nagyon hosszú idejű tüskefehérje-termelést – hiszen a mod-RNS molekulák beépülhettek a saját sejtekbe –, ezért ezeket a készítményeket nem 1-2 hónapig, hanem akár több évig szükséges lehet alkalmazni, hogy a gyulladást keltő anyagokat folyamatosan csökkentse.

Az étkezése legyen gyulladáscsökkentő.

Én a növényi, glutén- és lektinszegény étrendet ajánlom erre a célra, ez hosszú távon tartható megoldás, persze vannak, akik nehezebben boldogulnak vele. Ha ezt nem vállalja, akkor a minimális elvárás, hogy a tejterméket elhagyja. További gyors gyógyulást kívánok!

Megjelent a Természetgyógyász Magazin márciusi számában.

Cikk nyomtatása

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?